De Glazenmaker
Reparatie algemeen
Foto's reparaties
Restauratie algemeen
Foto's restauraties
Tiffany reparaties
Opdrachtfoto's
Foto's van cursisten
Art Nouveau e.a.
Groepsbezoek
Open huis 2012
Workshops 2012/2013
Glas in lood
Open werkatelier
Tiffany
Markten 2012
Contactformulier
Adres/openingstijden

Workshops glas in lood en Tiffany.

Bij glasatelier De Glazenmaker kunt u terecht voor workshops glas in lood en werken in het open atelier op maandagavond. Glas in lood deel een voor beginners en glas in lood deel twee als aansluiting op deel een. De workshops worden apart van elkaar gegeven. Zo heeft u de mogelijkheid in eerste instantie kennis te maken met glas in lood, de gereedschappen en de technieken. Voor deel twee moet u of gevorderd zijn of deel een hebben doorlopen. Nieuw is de mogelijkheid deel een en twee in gecombineerde vorm te volgen. Het open werkatelier is alleen toegankelijk voor gevorderden die zelfstandig kunnen werken aan glas in lood en/of Tiffany.

Voor details van de diverse workshops en de kosten kijkt u op een van de volgende tabbladen:

Glas in lood of Open werkatelier.

Aanmelding en betaling vooraf aan de workshops gaat via SKVS De Pauw (Stichting Kunstzinnige Vorming Stadskanaal). Via de website http://www.skvs.nl/ U kunt eventueel ook via deze site het contactformulier invullen met uw persoonsgegevens. Dan geef ik het weer door aan skvs De Pauw.

SKVS De Pauw is telefonisch bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 11:30 uur via 0599-631129, m.u.v. de reguliere schoolvakanties.


Glasatelier De Glazenmaker Glas in lood | info@glasatelierdeglazenmaker.nl